Οι οπαδοί της Ρεάλ θέλουν βασικό τον Βινίσιους

Οι οπαδοί της Ρεάλ θέλουν βασικό τον Βινίσιους

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Ρεάλ ζήτησε βασικό τον Βινίσιους στα επόμενα παιχνίδια, σε ψηφοφορία που πραγματοποίησε η «Marca».

Ο Βινίσιους Τζούνιορ αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό, κόντρα στην Μελίγια για το ισπανικό Κύπελλο και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την απόδοσή του έστω κι αν πρόκειται για αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας.

Οι οπαδοί της Ρεάλ πάντως, που μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι μέχρι στιγμής με την απόδοση των αστέρων της ομάδας τους, φαίνεται πως επιθυμούν να δουν τον νεαρό Βραζιλιάνο να αγωνίζεται περισσότερο με την πρώτη ομάδα της «βασίλισσας», αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στην Βαγιαδολίδ.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από ψηφοφορία που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα της «MARCA», με περισσότερους από 40.000 φίλους των Μαδριλένων να παίρνουν μέρος, όπου το συντριπτικό ποσοστό της τάξεως του 87% δήλωσε πως ο Βινίσιους αξίζει μια ευκαιρία στην βασική ενδεκάδα.

Ο χρόνος του αυτή τη σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από περιορισμένος με δύο μόλις συμμετοχές και 12 λεπτά συνολικά στο ισπανικό πρωτάθλημα (2 λεπτά κόντρα στην Ατλέτικο και 10 κόντρα στην Αλαβές) με τον Χουλέν Λοπετέγκι να μην του δείχνει εμπιστοσύνη κάτι που ελπίζει ο ίδιος αλλά κι ο κόσμος της ομάδας απ’ ότι φαίνεται, πως θα αλλάξει με τον Σαντιάγκο Σολάρι.

Το 38% πάντως των ψηφοφόρων θα προτιμούσε να δει τον Βινίσιους στη θέση του Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος μετά και τον τελευταίο του τραυματισμό δεν έχει επανέλθει πλήρως ενώ το 34% θα ήθελε να «θυσιαστεί» ο Μπενζεμά ο οποίος αν και πρώτος σκόρερ φέτος για τους «μερένχες», βρίσκεται στο στόχαστρο ειδικά μετά και τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Ένα μικρότερο ποσοστό θα άφηνε εκτός κάποιον εκ των Ίσκο ή Ασένσιο, προς στιγμήν πάντως ο Σολάρι δείχνει πως δεν θα… ακούσει τους οπαδούς και θα κρατήσει τον Βινίσιους στον πάγκο για το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ