Mundo: «Ο Μέσι σκέφτηκε σοβαρά να φύγει από την Μπαρτσελόνα το 2017 για τον Γκουαρντιόλα»

Mundo: «Ο Μέσι σκέφτηκε σοβαρά να φύγει από την Μπαρτσελόνα το 2017 για τον Γκουαρντιόλα»

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Λιονέλ Μέσι σκέφτηκε να αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Μάντσεστερ Σίτι το 2017 με την πολιτική κρίση που ταλάνιζε τότε την Καταλονία να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Σενάρια για αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα έχουμε ακούσει και διαβάσει αμέτρητα όλα αυτά τα χρόνια αλλά σχεδόν πάντα δεν είχαν καμία βάση και παρέμεναν απλά σε φιλολογικό επίπεδο.

Σύμφωνα όμως με την Καταλανική εφημερίδα «Mundo», ο Αργεντινός σκέφτηκε να αφήσει τη Βαρκελώνη και να υπογράψει στην Μάντσεστερ Σίτι το 2017. Συγκεκριμένα οι επαφές έλαβαν χώρα μεταξύ Δεκεμβρίου 2016 και Νοεμβρίου 2017. Η πρόταση ανερχόταν στα 250 εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια συν ένα μπόνους 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον πατέρα του μάγου της Μπαρτσελόνα που λειτουργεί ως μάνατζέρ του. Επίσης η αγγλική ομάδα ήταν αποφασισμένη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να πληρώσει την ρήτρα του Μέσι, που τότε ήταν στα 250 εκατομμύρια και να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μπαμ όλων των εποχών.

Η πολιτική κρίση εκείνης της περιόδου στην Καταλονία ήταν ένας από τους λόγους που έκαναν τον Μέσι να σκεφτεί ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του τόσο σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την Μπαρτσελόνα για μια άλλη ομάδα, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε φυσικά και η παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στους «Πολίτες», με τον οποίο ο 31χρονος σούπερ σταρ έζησε τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του και εξελίχθηκε σε αυτό που είναι μέχρι και σήμερα.

Οι διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν μεταξύ του αναπληρωτή συμβούλου της Σίτι, του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα, Φεράν Σοριάνο και του πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ