Λεγανιές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Λεγανιές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Η Ατλέτικο προηγήθηκε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν αλλά η Λεγανιές κατάφερε να ισοφαρίσει στο 82' σοκάροντας τους Μαδριλένους.

Η Ατλέτικο προηγήθηκε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν αλλά η Λεγανές κατάφερε να ισοφαρίσει στο 82′ σοκάροντας τους Μαδριλένους.

Η ομάδα της Μαδρίτης συνεχίζει να προβληματίζει όσον αφορά το σκοράρισμα και υποχρεώθηκε σε ακόμη μία ισοπαλία που την κρατάει πίσω στη διεκδίκηση του Ισπανικού Πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος η Λεγανιές κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού σε ένα χαμηλό τέμπο με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν αφήνοντας χώρους στην Ατλέτικο, αλλά σε κανένα σημείο του πρώτου 45λεπτου οι Ζέλσον Φερνάντες, Τόμας Λεμάρ και Αντουάν Γκριεζμάν δεν κατάφεραν να τους εκμεταλλευτούν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, αλλά ο Κουέγιαρ είχε την απάντηση στις προσπάθειες που κατέληγαν εντός εστίας. Δεν κατάφερε όμως να σταματήσει και την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν στο 69ο λεπτό.

Το γκολ του Γάλλου επιθετικού δεν αποδείχτηκε αρκετό για να πάρει το διπλό η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στο 82′ ο Ρόντρι Ταρίν με κοντινή προβολή ισοφάρισε το σκορ και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεγανιές (Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο): Κουέγιαρ, Ταρίν, Ομερούο, Σιόβας, Ρέθιο, Ρούμπεν Πέρεθ, Σίλβα, Χουανφράν (72′ Χουανφράν), Ελ Ζαρ (67′ Οχέδα), Όσκαρ, Εν-Νεσιρί (77′ Σάντος)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Φιλίπε Λουίς, Ερντάντεζ, Σάβιτς, Αρίας, Σαούλ, Ρόντρι, Κορέα (65′ Βιτόλο), Λεμάρ (72′ Λεμάρ), Ζέλσον Μαρτίνς (88′ Κάλινιτς), Γκριεζμάν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ