Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 1-1

Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 1-1

Ακόμα μία γκέλα για την Βιγιαρεάλ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Λεβάντε. Στο 90+3 έσωσαν τον βαθμό οι γηπεδούχοι.

Ούτε τώρα ανάκαμψη για τη Βιγιαρεάλ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την γειτόνισσα Λεβάντε, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, το «κίτρινο υποβρύχιο» παρέμεινε δίχως τρίποντο από τις 26 Σεπτεμβρίου, όταν είχε νικήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Από την άλλη, η Λεβάντε συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για την Βιγιαρεάλ, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ, με αυτογκόλ του Ροτζέλιο Φούνες Μόρι στο 77ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Αλφόνσο, έπειτα από πολύ ωραία πάσα του Σανσόν, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στους 10 βαθμούς, μόλις 1 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού η Βιγιαρεάλ, ενώ η Λεβάντε ισοβαθμεί με την Ρεάλ Μαδρίτης στην 6η θέση, με 17 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ