Ρεάλ Μπέτις – Θέλτα 3-3

Ρεάλ Μπέτις – Θέλτα 3-3

Με ένα γκολ του Κανάλες στο 87ο λεπτό η Μπέτις γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από την Θέλτα.

Σε ένα ματς με έξι γκολ και γεμάτο συγκινήσεις Μπέτις και Θέλτα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και το χορταστικό 3-3 άφησε ανικανοποίητες και τις δυο. Εντωπωσιακό το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Γκόμεζ να δίνει στην Θέλτα θεωρητικά την νίκη με το γκολ που πέτυχε στο 84ο αλλά το τέρμα που πέτυχε ο Κανάλες τρία λεπτά αργότερα έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Μπέτις έμεινε τέσσερις αγωνιστικές σερί χωρίς νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, παρότι που προηγήθηκε με 2-0 στον αγώνα, αλλά για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο ευάλωτη είναι αμυντικά, καθώς ισοφαρίστηκε μέσα σε έξι λεπτά και παραλίγο να χάσει το ματς αν δεν ήταν ο 27χρονος επιθετικός μέσος να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μορόν στο 34΄ και με τον Φίρπο στο 57΄, ενώ ενδιάμεσα σε αυτά τα γκολ είχε δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Παρόλο αυτά, η κεφαλιά του Μάξι Γκόμες στο 63΄ και το πανέμορφο τελείωμα του Μέντεθ στο 69΄ γύρισαν το παιχνίδι για την Θέλτα. Ξανά ο Μάξι Γκόμες κατάφερε να πετύχει τέρμα στο 84΄ αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Μπέτις, ωστόσο το φάουλ του Κανάλες έδωσε το βαθμό στην Μπέτις. Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Μπέτις στην 13η θέση της La Liga, να περιμένει την Μίλαν την ερχόμενη Πέμπτη, με την οποία έχει πετύχει την τελευταία της νίκη μέσα στην σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ