Ράμος : Ζήτησε από τον Εζίλ να μην πάει στην Μπαρτσελόνα

Ράμος : Ζήτησε από τον Εζίλ να μην πάει στην Μπαρτσελόνα

Ο Σέρχιο Ράμος και ο Μεσούτ Εζίλ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τον αρχηγό της Ρεάλ να ζητάει από τον άσο της Άρσεναλ να μην φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Το όνομα του Μεσούτ Εζίλ παίζει διαρκώς για την Μπαρτσελόνα και κάτι τέτοιο δεν αρέσει καθόλου στον Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός της Ρεάλ δεν βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη μετακίνηση του 29χρονου άσου της Άρσεναλ στη Βαρκελώνη κάτι που του τόνισε. Οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο, με τον 31χρονο αμυντικό των Μερένχες να του ζητάει να μην αγωνιστεί για την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Don Balon.

Ο Ράμος με τον Εζίλ υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 μέχρι το 2013, κερδίζοντας ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα πρωτάθλημα, με τον Γερμανό μέσο να θεωρείται τότε ένας από τους κορυφαίους στη θέση του στον κόσμο.

Ωστόσο, η Ρεάλ αγόρασε τον Μπέιλ και έτσι εκείνος πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ, στην οποία οι εμφανίσεις του δεν είναι του ίδιου επιπέδου με εκείνες που πραγματοποιούσε όταν βρισκόταν στη Μαδρίτη.

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Μένει να φανεί, εάν θα ακούσει αυτό που του ζήτησε ο παλιός του συμπαίκτης και θα απορρίψει την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ