Ρεάλ Μαδρίτης : Έτοιμος να αγωνιστεί ο Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης : Έτοιμος να αγωνιστεί ο Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί και στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Φουενλαμπράντα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα κάνει την επανεμφάνισή του

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έμεινε αρκετό καιρό εκτός, καθώς ταλαιπωρείται διαρκώς από τραυματισμούς, ωστόσο έφτασε η ώρα να αγωνιστεί.

Ο Ουαλός σούπερ σταρ είχε τραυματιστεί (θλάση) στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ντόρτμουντ για το Champions League στις 26 Σεπτεμβρίου αλλά πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μερένχες κοντράρονται με την Φουενλαμπράντα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για το Κύπελλο Ισπανίας και είναι πολύ πιθανό ο Μπέιλ να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε δοκιμάσει νωρίτερα απ’ ότι θα έπρεπε να επιστρέψει με αποτέλεσμα να πάθει υποτροπή και να μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός γηπέδων. Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις, τώρα όμως το ιατρικό τιμ της Ρεάλ δηλώνει πως ο Μπέιλ μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, καθώς είναι έτοιμος, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ