Βαγιαδολίδ – Εϊμπάρ 0-0

Βαγιαδολίδ – Εϊμπάρ 0-0

Βαγιαδολίδ και Εϊμπάρ ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πρώτο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.

Η Βαγιαδολίδ υποδέχτηκε την Εϊμπάρ στο πρώτο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της La Liga, όμως δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κολλήσουν στο μηδέν. Το παιχνίδι τα είχε όλα εκτός από γκολ, καθώς είχε δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα και πάρα πολλές ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να σκοράρει και φαίνεται πως έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα ήταν θετικό και για τους δύο. Στο πρώτο μέρος και οι δύο έχασαν αρκετές φάσεις.  Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του ματς, αλλά ο Ντιόπ στο 54′ και ο Τσάρλες στο 67′ έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες.

Μέχρι το 72 όμως που η Εϊμπάρ έμεινε με 10 λόγω δεύτερης κίτρινης του Αρμπίγια. Τότε η Βαγιαδολίδ θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και πίεσε για τη νίκη, φτάνοντας κοντά στο 80 με σουτ του Βέρντε. Τέλικα το 0-0 παρέμεινε και οι γηπεδούχοι έπιασαν τη Ρεάλ στην 6η θέση, ενώ η Εϊμπάρ βρίσκεται ακόμη πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ