Ο Γκριεζμάν μίλησε για τη μαύρη επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία

Ο Γκριεζμάν μίλησε για τη μαύρη επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία

Σαν σήμερα, 13 Νοεμβρίου του 2015, η πρωτεύουσα της Γαλλίας «πνίγηκε» στο αίμα

Ημέρα πένθους η 13η Νοεμβρίου στη Γαλλία που απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων των τζιχαντιστών του ISIS.  Ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να «γυρίσει σελίδα», με αφορμή την επέτειο τριών χρόνων από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι από την οποία επέζησε η αδελφή του.

Μια σειρά επιθέσεων στις 13 Νοεμβρίου του 2015 κόστισε τη ζωή 130 ανθρώπων στη γαλλική πρωτεύουσα, με τουλάχιστον τρεις θανάτους έξω από το Σταντ ντε Φρανς την ώρα που η Εθνική Γαλλίας έπαιζε φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία. Η πλειοψηφία των θυμάτων εκείνη τη νύχτα ήταν στο θέατρο Μπατακλάν, όπου οι θεατές είχαν πάει να παρακολουθήσουν μια ροκ συναυλία. Μεταξύ αυτών και η αδερφή του Γκριζού.

«Η αδερφή μου ήταν εκεί, έτσι έχω έναν στενό συγγενή που το πέρασε αυτό», δήλωσε Γκριεζμάν στο ESPN για τις επιθέσεις. «Πρέπει να προσπαθήσεις να γυρίσεις τη σελίδα, ακόμα και αν είναι δύσκολο. Πρέπει να χαμογελάσεις για τους ανθρώπους, πρέπει να χαμογελώ, για παράδειγμα, για την αδερφή μου. Στο ποδόσφαιρο, είμαστε αρκετά τυχεροί γιατί φέρνουμε χαρά στους ανθρώπους. Πρέπει να αποδείξουμε ότι το απολαμβάνουμε και ότι προσπαθούμε να βάλουμε τα δυνατά μας για εκείνους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ