Ασένσιο: «Δεν ήταν τυχερός ο Λοπετέγκι»

Ασένσιο: «Δεν ήταν τυχερός ο Λοπετέγκι»

Ο Μάρκο Ασένσιο σχολίασε την απόλυση Λοπετέγκι, την έλευση Σολάρι ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη.

Συνέντευξη στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι «Movistar», έδωσε ο Μάρκο Ασένσιο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί ηγέτη τον εαυτό του ενώ παράλληλα σχολίασε την απόλυση του Λοπετέγκι και την πρόσληψη του Σολάρι.

Για τις ευθύνες που κλήθηκε να αναλάβει στη δύσκολη περίοδο της ομάδας: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη να ηγηθεί, υπάρχουν άλλοι παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στον σύλλογο περισσότερο καιρό από εμένα, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και είναι αυτοί που μπορούν να το κάνουν».

Για την προσωπική του απόδοση: «Αυτή τη στιγμή δεν ξεχωρίζω, αλλά η τελική εκτίμηση θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Υπήρξε κριτική η οποία δεν ήταν σωστή, αλλά γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι δημοσιογράφοι εδώ. Δεν θέλω να τους συμπεριλάβω όλους σε αυτό που λέω, αλλά υπάρχουν αρκετοί που κάνουν κακό με τα όσα λένε».

Για τον Λοπετέγι: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο με τον Λοπετέγι, στις σημαντικές στιγμές είτε δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, είτε δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν ξέρω πώς να το πω. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για εκείνον και τους συνεργάτες του εξαιτίας των όσων συνέβησαν με την εθνική ομάδα. Δεν ήταν τυχερός. Παρ’ όλα αυτά έχει μια μεγάλη καριέρα μπροστά του και ελπίζω η τύχη να του επιστρέψει όσα του χρωστάει».

Για τον Σολάρι: «Τα αποτελέσματα με τον Σολάρι είναι καλύτερα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο προπονητής μας τώρα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για εκείνον. Πρέπει να είμαστε δυνατοί όπως ήμασταν πάντα, για να φτάσουμε στις επιτυχίες».

Για τον προπονητή του στην Ισπανία, Λουίς Ενρίκε: «Ο Λουίς Ενρίκε πιστεύει σε ‘μένα, με παρακολουθεί συνεχώς και μου δίνει πολλές συμβουλές, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ