Πρόεδρος Μπέτις: «Θα αγοράσουμε τον Λο Σέλσο από την Παρί»

Πρόεδρος Μπέτις: «Θα αγοράσουμε τον Λο Σέλσο από την Παρί»

Ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας μιλώντας στο Radio Marca τόνισε ότι οι Ανδαλουσιάνοι το επόμενο καλοκαίρι θα αγοράσουν τον Αργεντινό από την Παρί.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπέτις απέκτησε τον Λο Σέλσο ως δανεικό από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντινό μέσο να δικαιώνει τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας για την επιλογή τους και να τους βγάζει ασπροπρόσωπους με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις.

Ο Λατινοαμερικάνος μέσος έγινε βασικός και αναντικατάστατος και έχει οδηγήσει την ομάδα του σε μεγάλες νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη, κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα των οπαδών του συλλόγου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επιθυμεί την παραμονή του 22χρονου χαφ, με τον πρόεδρο της Μπέτις, Λόπεζ Καταλάν, να μιλάει στο Radio Marca για τον διεθνή άσο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας, στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων υπάρχει οψιόν αγοράς έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η Μπέτις αναμένεται να ενεργοποιήσει το καλοκαίρι του 2019. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λο Σέλσο θα παραμείνει στην Μπέτις. Μας έχει πείσει. Μας είχε πείσει ήδη από το καλοκαίρι. Υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ αν βγούμε στην Ευρώπη. Εάν όχι, η οψιόν είναι προαιρετική για εμάς και υποχρεωτική για την Παρί Σεν Ζερμέν, εφόσον αποφασίσουμε να την ενεργοποιήσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ