Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρει στον Σιμεόνε μεγαλύτερο συμβόλαιο από του Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρει στον Σιμεόνε μεγαλύτερο συμβόλαιο από του Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να κρατήσει πάση θυσία τον Ντιέγκο Σιμεόνε και η πρότασή της προς τον Αργεντινό είναι ενδεικτική. Ο μισθός που του προσφέρει στο νέο συμβόλαιο είναι ανώτερος ακόμα και από αυτόν του Αντουάν Γκριεζμάν! Ποιο το εμπόδιο που μένει να ξεπεραστεί.

Προς αίσιο τέλος οδεύουν οι διαπραγματεύσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε για την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δεδομένης της εξέλιξης των Ροχιμπλάνκος τα τελευταία χρόνια και φυσικά της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης στη δουλειά του, κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, παρότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο και στο οποίο επικεντρώνεται το σχετικό ρεπορτάζ της Marca, διότι υποδηλώνει το μέγεθος της πίστης της Ατλέτικο στον Σιμεόνε, έχει να κάνει με το ποσό που θα λαμβάνει σε ετήσια βάση ο Αργεντινός τεχνικός.

Δεν αναφέρεται νούμερο, ωστόσο τονίζεται πως αυτό θα ξεπερνά ακόμα και το κασέ του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο, του Αντουάν Γκριεζμάν. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας τον προηγούμενο Ιούνιο, δείχνοντας έτσι και την αφοσίωσή του στους Κολτσονέρος μετά το κλείσιμο του «σίριαλ» με την Μπαρτσελόνα.

Το μόνο κομμάτι που μένει να διευθετηθεί, χωρίς βέβαια να είναι αμελητέο, είναι να τοποθετηθεί μια ρήτρα βάσει της οποίας δεν θα είναι «αλυσοδεμένος», σε περίπτωση που θεωρήσει ότι χρειάζεται να χωρίσει δρόμους με την ομάδα της Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ