Κασίγιας: «Ευχαρίστως επέστρεφα στη Ρεάλ» (vid)

Κασίγιας: «Ευχαρίστως επέστρεφα στη Ρεάλ» (vid)

O «άγιος Ίκερ» με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σόου του Χόρχε Βαλντάνο αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής του στη «Βασίλισσα»

«Φωτιές» άναψε ο Ίκερ Κασίγιας με όσα είπε στο τηλεοπτικό σόου του Χόρχε Βαλντάνο. Ο αγαπημένος των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, «άγιος Ίκερ», απάντησε ξεκάθαρα σε ερώτηση του παλαιού αστέρα των Μαδριλένων για πιθανή επιστροφή στη «Βασίλισσα», ότι θα γυρνούσε ευχαρίστως.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας δεν είχε αποχωρήσει και με τον καλύτερο τρόπο από το Μπερναμπέου το καλοκαίρι του 2015 με την διοίκηση της Ρεάλ να τον ωθεί με τον τρόπο της στην έξοδο. Ο Κασίγιας έκτοτε αγωνίζεται στην Πορτογαλία με την φανέλα της Πόρτο πραγματοποιώντας και εκεί εκπληκτικές εμφανίσεις. Συνολικά στις 129 συμμετοχές του στην Πορτογαλική του ομάδα έχει δεχθεί 91 γκολ, ενώ έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη 63 φορές.

Μέχρι στιγμής έχει προβληθεί μόνο ένα μικρό μέρος των δηλώσεων του ως διαφημιστικό spot για την εκπομπή του Βαλντάνο όπου θα παίξει ολόκληρη η συνέντευξη. Από τα πλάνα που έχουν δημοσιευθεί μέχρι τώρα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δηλώνει ξεκάθαρα ότι ευχαρίστως θα επέστρεφε στην Ρεάλ αλλά και στην Εθνική Ισπανίας στην οποία δεν έχει κληθεί μετά από το Euro της Γαλλίας. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ήδη το trailer έχει ιντριγκάρει τους οπαδούς της «Βασίλισσας» και όχι μόνο.

Οι ατάκες του Κασίγιας έχουν ως εξής: «Νομίζω ότι η στιγμή που αποχώρησα από την Ρεάλ ήταν η κατάλληλη. Νομίζω ότι αν συνέχιζα το τέλος μου θα ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που τελικά έγινε». Για την πιθανή του επιστροφή σε Ρεάλ και Εθνική Ισπανίας ανέφερε:

– Αν σε προσέγγιζαν από την Ρεάλ, θα επέστρεφες;
– Εννοείτε! Δεν μπορώ να ξεχάσω που μεγάλωσα.

– Αν σε καλούσαν και πάλι στην Εθνική Ισπανίας;
– Πολύ ευχαρίστως!

Η φετινή σεζόν του στην Πόρτο είναι εκπληκτική, ίσως η καλύτερη του με την φανέλα των «δράκων», και αρκετοί φίλαθλοι στην Ισπανία ζητούν από τον Λουίς Ενρίκε να συμπεριλάβει τον Ίκερ στις κλήσεις του για την Εθνική. Μάλιστα δεν είναι λίγοι και εκείνοι που διαφωνούν με την επιλογή του Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις φέτος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» δέχεται ένα γκολ κάθε 62 λεπτά, την ώρα που ο Κασίγιας βλέπει την μπάλα στα δίχτυα του μία φορά κάθε 135 λεπτά.

Μπορεί ο τρόπος που έφυγε από τη Μαδρίτη να μην ήταν ο καλύτερος δυνατός και μερίδα οπαδών των «μερένχες» να τον κατηγόρησε ότι εκείνος και ο Σέρχιο Ράμος έκαναν «πόλεμο» στον Ζοσέ Μουρίνιο το τελευταίο διάστημα της θητείας του «Special One» στη Ρεάλ, αλλά η αγάπη που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και τον «άγιο» τους είναι αμοιβαία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ