Βαλβέρδε : «Δύσκολα θα προλάβει το Clasico ο Ντεμπελέ»

Βαλβέρδε : «Δύσκολα θα προλάβει το Clasico ο Ντεμπελέ»

Με δήλωση του ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, εξηγεί ότι ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός δεν πρέπει να πιεστεί να επιστρέψει γρήγορα μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον μηρό, τον περασμένο Σεπτέμβριο, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Ντόρτμουντ.

Με δήλωση του την Δευτέρα (27/11), ο Γάλλος επιθετικός εξέφρασε την πίστη ότι σε περίπου δύο εβδομάδες θα μπορεί να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.

Σήμερα Τρίτη (28/11), ήταν η σειρά του Ερνέστο Βαλβέρδε να τοποθετηθεί επί του θέματος, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να εκτιμά ότι δύσκολα θα μπορέσει ο Ντεμπελέ να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την Ρεάλ (Σάββατο 23/12 στην Μαδρίτη): «Είναι δύσκολο για τον Ουσμάν να προλάβει το Clasico. Η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστούμε και να τον πιέσουμε να επιστρέψει. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», σχολίασε ο Βαλβέρδε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ