Τζιοβάνι Σιμεόνε: «Όλος ο κόσμος θα ήθελε να είχε προπονητή τον πατέρα μου»

Τζιοβάνι Σιμεόνε: «Όλος ο κόσμος θα ήθελε να είχε προπονητή τον πατέρα μου»

Το εγκώμιο του πατέρα του έπλεξε ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, τονίζοντας ότι ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πατέρα του και τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τζιοβάνι Σιμεόνε. Ο επιθετικός της Φιορεντίνα τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι δεν αποκλείει το γεγονός κάποια στιγμή να έχει ως προπονητή τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Παράλληλα, αναφέρθηκε και για τους προσωπικούς στόχους, τονίζοντας ότι θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο αναλυτικά, ο Τζιοβάνι Σιμεόνε υποστήριξε: «Τον γέρο μου τον θεωρώ τεράστιο προπονητή, ως παίκτης θα έλεγα ότι είναι ένας από του καλύτερους τεχνικούς παγκοσμίως, σε όλο τον κόσμο θα του άρεσε να τον προπονεί εκείνος».

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους: «Διαχειρίζομαι τους στόχους μου, αυτός της φετινής χρονιάς ήταν να καταφέρω να φτάσω στην εθνική και τον εκπλήρωσα. Το πιο μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω στο Champions League, αν και τώρα στη Φιορεντίνα είμαστε η πιο νέα ομάδα του Europa, έχουμε όρεξη. Ο στόχος μας για τη φετινή σεζόν είναι το Europa League. Όταν ήμουν 13 ετών έκανα τατουάζ το σύμβολο Champions League και είναι το όνειρό μου, τη μέρα που θα παίξω σε αυτό και βάλω γκολ, θέλω να το φιλήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ