Εστιάζει σε Εμπαμπέ η Ρεάλ, εγκαταλείπει την περίπτωση του Νεϊμάρ

Εστιάζει σε Εμπαμπέ η Ρεάλ, εγκαταλείπει την περίπτωση του Νεϊμάρ

Πρώτο στόχος στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Κίλιαν Εμπαμπέ και όχι ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ εγκαταλείπει την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέταζε σοβαρά την περίπτωση του Νεϊμάρ το προηγούμενο διάστημα, αλλά σύμφωνα με την «Cadena Cope» ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντιθέτως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο ισχυρός παράγοντας της «βασίλισσας» έχει βάλει στο στόχαστρο του τον συμπαίκτη του Νεϊμάρ στην γαλλική ομάδα, τον Κίλιαν Εμπαμπέ, καθώς πιστεύει ότι ο Γάλλος επιθετικός ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό στιλ των «μερένχες».

Παράλληλα, ο Πέρεθ πιστεύει ότι το κόστος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του Εμπαμπέ θα είναι πολύ λιγότερο από ότι αυτό του Νεϊμάρ, αν κρίνει κανείς πόσο χρήματα ξόδεψε η πρωταθλήτριας Γαλλίας για να τον αποκτήσει, ενώ πέρα αυτού δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που κάνουν λόγο ότι ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας έχει συνδέσει το όνομα του με μια πιθανή επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ