«Πονοκέφαλος» στη Μπάρτσα με τον Ντεμπελέ: Βίντεο παιχνίδια μέχρι αργά και fast food

«Πονοκέφαλος» στη Μπάρτσα με τον Ντεμπελέ: Βίντεο παιχνίδια μέχρι αργά και fast food

Ο γιατρός που έστειλαν οι Μπλαουγκράνα στο σπίτι του Ουσμάν Ντεμπελέ για να τον εξετάσει «σοκαρίστηκε» με αυτά που αντίκρισε!

Ο Γάλλος άσος των Μπλαουγκράνα, απείχε από πρόσφατη προπόνηση της ομάδας, επικαλούμενος πόνους στο στομάχι. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έστειλαν έναν γιατρό στο σπίτι του για να τον εξετάσει κι εκείνος δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που είδε. Εικόνες που σίγουρα δεν συνάδουν με τη ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του παίκτη δήλωσαν στο  Goal.com: «Δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε εκείνο το καλό αγόρι που άκουγε την οικογένειά του…» Ενώ τόσο το Goal.com όσο και η καταλανική Sport αποκαλύπτουν ότι την ημέρα που ο γιατρός πήγε στο σπίτι του νεαρού για να εξετάσει την κατάσταση της υγείας του, που δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στην προπόνηση.

Συγκεκριμένα, όταν μπήκε στην οικία του Γάλλου άσου τον βρήκε να κοιμάται στον καναπέ, το σπίτι ακατάστατο, ενώ δεξιά και αριστερά κοιμόντουσαν και φίλοι του παίκτη. Η ώρα ήταν ήδη περασμένη. Ως εκ τούτου γεννήθηκε ο φόβος ότι ο Ντεμπελέ είναι εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια. Επιπλέον τα προαναφερθέντα Μέσα αναφέρουν ότι ο 21χρονος είναι και φαν του fast food.  Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά κουτιά από γρήγορο φαγητό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ