Εϊμπάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

Εϊμπάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εϊμπάρ και γνώρισε την ήττα με 3-0 από τους εξαιρετικούς Βάσκους.

Η Εϊμπάρ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη διέσυρε με 3-0 υποχρεώνοντας τη στην πρώτη ήττα με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της. Η βασίλισσα ήταν αγνώριστη στο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι μπορούν να θεωρούνται και αδικημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς θα μπορούσαν να σημειώσουν ακόμα περισσότερα τέρματα, αν δεν ήταν ο Κουρτουά.

Οι Βάσκοι έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Μόλις στο 3ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Κίκε, ενώ στο 16 λεπτό άνοιξαν το σκορ με τη βοήθεια του VAR. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση ο Κουρτουά απόκρουσε την προσπάθεια του Κίκε, αλλά στην επαναφορά ο Εσκαλάντε σκόραρε κάνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος κι ενώ άπαντες περίμεναν την αντίδραση των μερένχες, η Ρεάλ δεν εμφανίστηκε ποτέ και η Εϊμπάρ συνέχισε να πιέζει προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στη νίκη. Στο 52′ ο Κουκουρέγια έκλεψε την μπάλα από τον Οντριοθόλα και έβγαλε την μπάλα στον Ενρίχ, που νίκησε στο τετ-α-τετ τον Κουρτουά. Πέντε λεπτά αργότερα έγινε και το 3-0 όταν ο Κίκε βρέθηκε σε κενό τέρμα και σκόραρε πολύ εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Εϊμπάρ συνέχισε να πιέζει και έχασε κάποιες ανεπανάληπτες ευκαιρίες κι αν δεν ήταν ο Κουρτουά πιθανότατα το σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Το τελικό 3-0 σήμανε και την πρώτη ήττα της βασίλισσα επί Σαντιάγκο Σολάρι, ενώ έχασε και σημαντικό έδαφος από την κορυφή, όπου έμεινε τουλάχιστον στο -4 (ακολουθεί το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα). Από την άλλη η Εϊμπάρ έφτασε στους 18 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 7η θέση της La Liga και βλέπει… Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ