Ράκιτιτς : «Θα προτιμούσα να ήταν εδώ ο Νεϊμάρ»

Ράκιτιτς : «Θα προτιμούσα να ήταν εδώ ο Νεϊμάρ»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο Νεϊμάρ του λείπει πολύ και πως θα ήθελε ο Βραζιλιάνος σταρ να ήταν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η απουσία του Βραζιλιάνου από τους Καταλανούς έχει γίνει αισθητή στον Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο μέσος των μπλαουγκράνα δήλωσε πως θα προτιμούσε ο Νεϊμάρ να ήταν μαζί του στη Μπαρτσελόνα, ενώ υπογράμμισε πως του λείπει αρκετά ο 25χρονος επιθετικός της Παρί. Επίσης ο Κροάτης είπε πως αν είχε ένα μαγικό ραβδί και μπορούσε να τον φέρει πίσω κοντά του, θα το έκανε, όμως του ζήτησε να μην φορέσει ποτέ την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ασφαλώς και θα προτιμούσα να ήταν εδώ, μαζί μας», τόνισε ο Κροάτης μέσος και πρόσθεσε:

«Μου λείπει πολύ, τόσο από το γήπεδο, όσο και από τα αποδυτήρια. Μιλάμε αρκετά γι΄αυτόν. Εάν είχα ένα μαγικό ραβδί και μπορούσα να τον φέρω εδώ κοντά μου, θα το έκανα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Αυτός γνωρίζει εάν έχει μετανοιώσει που έφυγε».

Για την μεταγραφή του στη Ρεάλ: «Αυτά που σου προσφέρει η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να στα δώσει κανένας άλλος σύλλογος στον κόσμο. Ελπίζω να μην δω ποτέ τον Νεϊμάρ ντυμένο στα λευκά (σ.σ. εννοώντας στην Ρεάλ Μαδρίτης) αν και στο ποδόσφαιρο κανείς δεν γνωρίζει ποτέ τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ