Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 1-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 1-1

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προηγήθηκε με τον Νολασκόιν στο 67' του αγώνα με τη Χετάφε, η οποία όμως ισοφάρισε στο 77' με τον Τζέιμς Μάτα και κράτησε του Βάσκους στη 18η θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Κατρακύλας… συνέχεια για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία κατέγραψε ακόμα μία απώλεια στη φετινή La Liga απέναντι στη Χετάφε (1-1), με συνέπεια οι Βάσκοι να παραμείνουν στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να φτάσουν τους 11 βαθμούς, μαζί με τη Βιγιαρεάλ. Παράλληλα αγνοούν τη νίκη τους τελευταίους τρεις μήνες, καθώς έχουν να κερδίσουν από το ματς της 1ης αγωνιστικής με τη Λεγανές.

Σκόρερ της Μπιλμπάο ήταν ο 20χρονος Πέρου Νολασκόιν στο 67′, ωστόσο ο Τζέιμς Μάτα ισοφάρισε για τους Μαδριλένους δέκα λεπτά αργότερα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο πίεσε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα για να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, ωστόσο η Χετάφε κατάφερε να αποκρούσει τις προσπάθειές της και να πάρει το βαθμό στο Σαν Μαμές. Στο 84′ η τύχη γύρισε την πλάτη στους παίκτες του Μπερίσο, αφού η κεφαλιά του Αντουρίθ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ εν γένει ο Ινιάκι Γουίλιαμς ήταν εκείνος που ξεχώρισε από την πλευρά των γηπεδούχων.

Όσο για τους φιλοξενούμενους, έφτασαν τους 17 βαθμούς, στους οποίους βρίσκονται επίσης η Βαλένθια, η Βαγιαδολίδ και η Χιρόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ