Σοκ για Ραφίνια, υπέστη ρήξη χιαστού!

Σοκ για Ραφίνια, υπέστη ρήξη χιαστού!

Κακά μαντάτα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο τραυματισμός του Ραφίνια αποδείχτηκε πολύ σοβαρός. Ο 25χρονος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Σέρτζι Ρομπέρτο.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο τέλος με σκόρερ τον Ντεμπελέ, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε άκουσε άσχημα νέα μετά το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι μπλαουγκράνα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα το ματς με τους ροχιμπλάνκος, καθώς πέρα από την ισοπαλία έχασε δύο παίκτες και μάλιστα τον έναν για πολύ καιρό.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο υπέστη θλάση και αντικαταστήθηκε από τον Ραφίνια, ο οποίος όμως ήταν ακόμα πιο άτυχος παό τον συμπαίκτη του, διότι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ο 25χρονος μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, με αυτό να σημαίνει πως θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, ενώ πολύ πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Αξίζει να σημειψθεί μάλιστα πως ο Ραφίνια συνέχισε να αγωνίζεται και ουσιαστικά στο τέλος του έμαθε τα νέα με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται σε τουλάχιστον 6 μήνες. Αντίθετα ο Ρομπέρτο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 βδομάδες, με τον Βαλβέρδε να έχει να αντιμετωπίσει έναν δυσάρεστο αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ