Ρεάλ Μαδρίτης : Διάλεξαν αυτοκίνητα παίκτες και Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης : Διάλεξαν αυτοκίνητα παίκτες και Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες της Ρεάλ πήραν δώρο από ένα αυτοκίνητο, προσφορά μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας που είναι χορηγός των μερένχες

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν την οικονομική δυνατότητα ν’ αγοράσουν πολυτελή αυτοκίνητα που οι τιμές τους είναι εξωπραγματικές. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πουν όχι όταν ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, κάνει τα ξεχωριστά του δώρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Κι όταν μιλάμε για τα συγκεκριμένα δώρα, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας», μπαίνουν στη σειρά και περιμένουν να πάρουν το κλειδάκι τους.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του πήγαν στα γραφεία γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας που είναι χορηγός της Ρεάλ και παρέλαβαν τα αυτοκίνητα τους. Όλοι είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν μοντέλο της αρεσκείας τους κι επέλεξαν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν από ποδοσφαιριστές σε πιλότους της F1, όταν κάθισαν σε μηχάνημα προσομοίωσης.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο σχετικό βίντεο, οι παίκτες της Ρεάλ είχαν πολλούς λόγους να φύγουν χαμογελαστοί από την εκδήλωση.

 

https://twitter.com/realmadrid/status/935831808255713280

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ