Ντελ Μπόσκε: «Η Χρυσή Μπάλα χάνει την αξία της χωρίς τον Μέσι»

Ντελ Μπόσκε: «Η Χρυσή Μπάλα χάνει την αξία της χωρίς τον Μέσι»

Στο γεγονός ότι δεν μπορεί να διανοηθεί την Χρυσή Μπάλα χωρίς την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Την πεποίθηση ότι η Χρυσή Μπάλα χάνει την αξία της χωρίς την παρουσία του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε σε δηλώσεις που παραχώρησε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη μέχρι στιγμής εξέλιξη του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά, ο πρώην ομοσπονδιακός της Εθνικής Ισπανίας τόνισε: «Τις εποχές που η Ισπανία κέρδιζε Euro και Μουντιάλ θα ήταν ωραίο να είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα κάποιος Ισπανός παίκτης. Δεν έγινε έτσι, αλλά πια ξέρουμε τι είναι αυτοί οι τίτλοι. Σε εμένα για παράδειγμα μου λείπει πολύ που δεν είναι ο Μέσι, μου φαίνεται σαν να χάνει όλη την αξία αν δεν είναι εκείνος στους κορυφαίους του κόσμου. Είναι, τουλάχιστον, περίεργο».

Όσον αφορά για την La Liga ο Ντελ Μπόσκε υποστήριξε: ««Είναι πολύ ωραίο που η La Liga είναι ισορροπημένη. Είναι ωραίο που η Σεβίλλη είναι στην κορυφή και ανοίγει περισσότερες πιθανότητες. Το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να είναι μια πιο ανοιχτή διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ