Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κλώτσησε ακόμα μία ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της La Liga, μην κατορθώνοντας να κάμψει την αντίσταση της Χιρόνα (1-1) που κρατούσε τη νίκη στα χέρια της για 83 λεπτά.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώριζε ότι έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Χιρόνα στην Καταλονία. Πόσο μάλλον όταν είχε να διαχειριστεί πολύ σημαντικές απουσίες. Νοκ άουτ όλη η αμυντική της γραμμή. Χουανφράν, Χιμένες, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς. Κι απέναντί της μία… μικρή Ατλέτικο. Η Χιρόνα γνώριζε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του εξαιρετικού για ακόμα μια χρονιά Κριστιάν Στουάνι για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τον βασικό τους τερματοφύλακα Μπόνο, που αποχώρησε τραυματίας, ο Ιραϊθοθ ήταν παρών στην κεφαλιά του Σαούλ στο 76′, ο Ζέλσον Μάρτινς στο 80′ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ιραϊθοθ, όμως στο 83ο λεπτό ο Ντιέγκο Κόστα βρήκε τη λύση. Κατέβασε υπέροχα μακρινή μπάλα και ο Ραμάλιο στην προσπάθειά του να τον κόψει, έβαλε άτσαλα το πόδι του με αποτέλεσμα να πληγώσει την ομάδα του, γράφοντας το 1-1 για τους Ροχιμπλάνκος που πέταξαν ακόμα μία ευκαιρία για να αναρριχηθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Μπόνο (72′ Ιραϊθόθ), Ραμάλιο, Εσπινόσα, Χουάνπε, Μπόρχα Γκαρθία, Γκρανέλ, Πονς, Αλέις Γκαρθία (83′ Βαλέρι), Ρόμπερτς (66′ Πόρτου), Πόρο, Στουάνι.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Αρίας (74′ Ζέλσον Μάρτινς), Σάβιτς, Λούκας, Σαούλ, Παρτέι, Ρόδρι (64′ Κορέα), Κόκε, Λεμάρ, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 14ης αγωνιστικής:

Ράγιο Βαγεκάνο-Εϊμπαρ       1-0 (53΄ Εμπάρμπα)

Θέλτα-Ουέσκα                2-0 (38΄, 77΄ Ιάγκο Άσπας)

Βαγιαδολίδ-Λεγανές          2-4 (50΄ Τόνι Βίγια, 90΄ Ουνάλ – 11΄ Σιόβας, 42΄ Όσκαρ, 66΄, 75΄ Καρίγιο)

Χετάφε-Εσπανιόλ             3-0 (55΄ Μολίνα, 65΄ Μάτα, 80΄ Αντούνες)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια      2-0 (8΄ αυτ. Ντάνιελ Βας, 83′ Λούκας Βάσκεθ)

Μπέτις-Σοσιεδάδ             1-0 (33΄ Ζούνιορ)

Χιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης   1-1 (45′ πεν. Στουάνι-88′ αυτ. Ραμάλιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ