Σιμεόνε: «Με κάνετε να γελάω…»

Σιμεόνε: «Με κάνετε να γελάω…»

Εμφανείς αιχμές άφησε ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, τόσο για τη «Χρυσή Μπάλα», όσο και για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα.

Αδικημένος αισθάνεται ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού κανείς όσο είναι παίκτης των Κολτσονέρος δεν έχει κατακτήσει ατομικό βραβείο. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός κόουτς τόνισε ότι απαιτείται διπλή προσπάθεια για να κερδίσει παίκτης της ομάδας του κάποιο ατομικό βραβείο. Ποιο ήταν το σχόλιό του για τον Λούκα Μόντριτς και τον… Τιμπό Κουρτουά.

Αναλυτικά οι ατάκες του Σιμεόνε:

Για το τι πρέπει να έχει ένας παίκτης της Ατλέτικο για να κερδίσει ένα ατομικό βραβείο: «Το να παίζεις στην Ατλέτικο είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί θα πρέπει να κάνεις διπλή προσπάθεια για να φτάσεις στα πιο σημαντικά σημεία. Όσο για τον Γκριεζμάν θα επαναλάβω αυτό που είπε κι εκείνος. Αν ήμουν στη θέση του θα ήμουν χαρούμενος για ότι μου συνέβη την τελευταία χρονιά. Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Να συγχαρώ τον Μόντριτς γιατί έκανε κι εκείνος μια σπουδαία σεζόν, αλλά για μένα οι καλύτεροι ήταν οι Βαράν και Γκριεζμάν».

Για το αν υποτιμούν τους παίκτες της Ατλέτικο εκείνοι που δίνουν τα βραβεία: «Με κάνετε να γελάω, γιατί θέλετε να σας πω αυτό που ήδη ξέρετε. Ο Κουρτουά πήγε στη Ρεάλ και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα του κόσμου, όταν ήταν μαζί μας, όμως, το κέρδισε ο Νάβας που ήταν στη Λεβάντε. Το ξέρετε, έτσι; Δεν έχει νόημα. Σε αυτό τον κόσμο του ποδοσφαίρου κανείς ξέρει που βρίσκεται και τι υπάρχει. Όταν ξέρει που είναι και τι παίζει, ζει καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ