«Συμφώνησε με τον Αζάρ η Ρεάλ»!

«Συμφώνησε με τον Αζάρ η Ρεάλ»!

Όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τον Εντέν Αζάρ για να γίνει κάτοικος Μπερναμπέου το προσεχές καλοκαίρι!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο  ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας, η Ρεάλ έχει συμφωνήσει με τον Εντέν Αζάρ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη από το καλοκαίρι! Να αναφέρουμε ότι την είδηση αναπαράγει και η μαδριλένικη ιστοσελίδα «AS» ως πρώτη είδηση μάλιστα.

Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι Μερένχες έψαχναν για ένα δυνατό «όνομα» που να κάνει «γκελ» και στους απαιτητικούς οπαδούς της βασίλισσας.

Και φαίνεται ότι το βρήκαν στο πρόσωπο του 27χρονου Βέλγου μεσοεπιθετικού της Τσέλσι.

Η πρωταθλητές Ευρώπης φέρονται να τα έχουν βρει με τον Αζάρ ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει οτι το όνειρό του είναι κάποια ημέρα να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ: «Η Ρεάλ είναι το καλύτερο club του κόσμου, δεν θέλω να λέω ψέματα, είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν παιδί. Ονειρευόμουν αυτή την ομάδα. Θα δούμε. Δεν θέλω να μιλάω κάθε μέρα γι’ αυτό το θέμα. Θα δούμε σύντομα τι θα γίνει με το μέλλον μου, αυτό πιστεύω», είχε πει ο Αζαρ.

Εξάλλου, το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού υποστηρίζει οτι οι μπλε, εκτός από το ποσό των 170 εκατομμυρίων ευρώ να περιλαμβάνει και τον Ματέο Κόβασιτς ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι.

Τέλος να σημειώσουμε οτι πλήροφορίες αναφέρουν πως η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαια μεγαλύτερα του ενός έτους σε ποδοσφαιριστές άνω των 30 ετών. Όταν ο 27χρονος αυτή τη στιγμή Αζάρ φτάσει σε αυτή την ηλικία, το τρέχον συμβόλαιό του θα θέλει περίπου έξι μήνες για να ολοκληρωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ