Λεγανές – Χετάφε 1-1

Λεγανές – Χετάφε 1-1

Ισόπαλες με 1-1 ήρθαν Λεγανές και Χετάφε, αποτέλεσμα το οποίο δεν ικανοποίησε καμία εκ των δύο.

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Λεγανές και Χετάφε, καθώς ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας στο βασικό τους σχήμα τον Δημήτρη Σιόβα, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν δις, με τους Νιόμ στο 2′ και Εν Νεσιρί στο 7′ να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ. Η Λεγανές συνέχισε να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στο 39′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Χετάφε άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά του Καμπρέρα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σουάρες.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους μονίμως στην επίθεση και την Χετάφε σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 65ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, η μπάλα έφτασε στον Νιόμ, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ, γραφόντας το τελικό 1-1. Η Λεγανές τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, όταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Πέρεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Λεγανές έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση, 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Χετάφε δεν κατάφερε να αναρριχηθεί περισσότερο στην βαθμολογία και βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ