Το συγκινητικό μήνυμα του Ράμος στον Καθόρλα (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Ράμος στον Καθόρλα (pic)

O αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Σάντι Καθόρλα, ο οποίος την Τετάρτη (29/11) υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.

Την στήριξη του στον Σάντι Καθόρλα εξέφρασε μέσω του twitter ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος κάλεσε τον συμπαίκτη του να φανεί δυνατός για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Φίλε μου, το ποδόσφαιρο έχει χρέος σε σένα. Κράτα το κεφάλι ψηλά και κάνε κουράγιο. Είμαστε όλοι μαζί σου. Πολλή ενθάρρυνση και μια μεγάλη αγκαλιά αδερφέ μου» έγραψε στο ποστ του ο Ράμος.

O Καθόρλα μπορεί να θεωρηθεί και ως ο μεγάλος άτυχος τόσο της περσινής όσο και της φετινής σεζόν, καθώς ο σοβαρότατος τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα τον Οκτώβριο του 2016 τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, ο παίκτης της Άρσεναλ είχε αναγκαστεί να κάνει οχτώ χειρουργεία για να αποκαταστήσει το πρόβλημα,  και ενώ όλα έδειχναν ότι στις αρχές του 2018 θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι έκανε και ένατη επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Καθόρλα δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του και πιστεύει ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους αν και οι γιατροί που τον παρακολουθούν διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις, δεδομένου ότι ο Ισπανός κινδύνεψε να χάσει ακόμα και το πόδι του εξαιτίας του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ