Ρεάλ Μαδρίτης : Δίνει τα 110 εκατ ευρώ για τον Ικάρντι

Ρεάλ Μαδρίτης : Δίνει τα 110 εκατ ευρώ για τον Ικάρντι

Έτοιμη να πληρώσει 110 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να κάνει δικό της τον Μάουρο Ικάρντι

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν λογαριάζει από χρήματα. Μπορεί τη φετινό καλοκαίρι να ξόδεψε ελάχιστα για τη μεταγραφική της ενίσχυση, όμως τώρα αλλάζουν τα πράγματα δεδομένης και της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ικάρντι έχει τραβήξει τα βλέμματα της ομάδας του Ζιντάν πάνω του, η οποία τα δίνει όλα για να τον αποκτήσει. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στο -8 από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και παράλληλα τα αστέρια τους στην επίθεση παιρνάνε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Έτσι ο ερχομός του Ικάρντι μπορεί να μεταμορφώσει τους Μαδριλένους.

Μάλιστα, τα 110 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να τον κάνει δικό της φαίνονται καλή τιμή για την Βασίλισσα αν αναλογιστεί κανείς την δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Αργεντινός. Είναι πρώτος σκόρερ στην Serie A, μετρώντας 15 γκολ και μία ασίστ.

Στην Ίντερ βρίσκεται από το 2013 και σε 160 συμμετοχές έχει πετύχει 93 γκολ και 23 ασίστ. Στο πρόσωπό του 24χρονου επιθετικού, η Ρεάλ βλέπει την ιδανική λύση για την γραμμή κρούσης της. Οι Μερένχες σκοπεύουν να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο, με τις αποδοχές του να αυξάνονται κάθε σεζόν, μάλιστα το ποσό που λέγεται ότι θα εισπράττει στην αρχή είναι 5 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ