Ρεάλ Μαδρίτης : 228 μέρες χωρίς το BBC

Ρεάλ Μαδρίτης : 228 μέρες χωρίς το BBC

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και η τελευταία φορά που ο Ουαλός άσος έπαιξε μαζί με τον Ρονάλντο και τον Μπενζεμά, ήταν 228 μέρες πριν

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Γκάρεθ Μπέιλ για ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς ο Ουαλός σταρ είναι διαρκώς τραυματίας. Ο 28χρονος άσος ταλαιπωρείται ξανά από τραυματισμό και δεν υπολογίζεται για το ματς κόντρα στην Μπιλμπάο.

Μάλιστα υπάρχει ένα εντυπωσιακό στοιχείο και έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μπέιλ έχει να αγωνιστεί 228 μέρες μαζί με τους Ρονάλντο και Μπενζεμά. Τελευταία φορά που έγινε αυτό, ήταν 32 ματς πριν και συγκεκριμένα για την αναμέτρηση ενάντια στην Μπαρτσελόνα στις 23 Απριλίου.

Ωστόσο, στο 38ο λεπτό τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι. Έκτοτε, έχει χάσει 21 από τα 32 παιχνίδια των πρωταθλητών Ευρώπης και θα χάσει ακόμη ένα, αφού τραυματίστηκε στο ματς κυπέλλου κόντρα στην Φουενλαμπράδα.

Σε αυτό το διάστημα ο Ρονάλντο έχει χάσει 9 παιχνίδια, για λόγους ξεκούρασης αλλά και εξαιτίας της ποινής του (είχε τιμωρηθεί στο Σούπερ Καπ), ενώ ο Μπενζεμά έχει απουσιάσει από 10 παιχνίδια, για λόγους τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ