Γοδίν, Κόκε και Γκριεζμάν προσπαθούν να κρατήσουν τον Λούκας στην Ατλέτικο

Γοδίν, Κόκε και Γκριεζμάν προσπαθούν να κρατήσουν τον Λούκας στην Ατλέτικο

Γνώμη στον Λούκα Ερνάντες, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου, προσπαθούν να αλλάξουν οι Ντιέγκο Γκοντίν, Κόκε και Αντουάν Γκριεζμάν.

Προσπάθεια να μεταπείσουν τον Λούκα Ερνάντες να μην φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης κάνουν οι τρεις αρχηγοί των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Γοδίν, Κόκε και Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ΑS.

Ο Γάλλος μπακ είναι στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου με εκείνον να καλοβλέπει την περίπτωση των βαυαρών, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 85 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του για να τον αποκτήσουν, ενώ παράλληλα του προσφέρουν και βασικό ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο, η περίπτωση του 22χρονου άσου δεν είναι απλή, καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο το περασμένο Ιούνιο μέχρι το 2024.

Ο Λούκας Ερντάντες είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2015 και έχει πραγματοποιήσει 106 εμφανίσεις έχοντας κατακτήσει ένα Γιουρόπα Λιγκ και ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Παρόλο αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι και ο αδερφός του Λούκα, Θίο Ερνάντες αποχώρησε από τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ