Τέλος από τη Σοθιεδάδ ο Γαριτάνο

Τέλος από τη Σοθιεδάδ ο Γαριτάνο

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ασιέρ Γαριτάνο, ελέω της κακής πορείας των Βάσκων στη φετινή La Liga. Ποιος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας.

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ ανακοίνωσε την απομάκρυνση έλυσε του πρώην προπονητή του Δημήτρη Σιόβα στη Λεγανές, Ασιέρ Γκαριτάνο, από την τεχνική ηγεσία της, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι ο Ιμανόλ Αλκουασίλ ανέλαβε τη θέση. Πρόκειται για τον προπονητή που μέχρι σήμερα είχε τα τεχνικά ηνία της δεύτερης ομάδας και έχει καθίσει ξανά στον πάγκο της πρώτης προς το τέλος της προηγούμενης σεζόν, ως υπηρεσιακός.

Οι Βάσκοι προχώρησαν στην απόφαση του «διαζυγίου» με τον 49χρονο Ισπανό εξαιτίας της κακής φετινής πορείας της ομάδας, με την κατάσταση να έχει ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες και τη Σοθιεδάδ να έχει κατρακυλήσει στη 15η θέση της κατάταξης της La Liga. Συγκεκριμένα, έχει μετρήσει τέσσερις διαδοχικές ήττες από τις  Μπέτις, Βαγιαδολίδ, Χετάφε και Αλαβές.

Ο Γαριτιάνο απολύθηκε από τη Σοειθεδάδ μετά από ένα εξάμηνο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Πρόλαβε να καταγράψει 19 εμφανίσεις στον πάγκο της, ενώ προηγουμένως είχε καθίσει στον πάγκο της Λεγανές, όπου είχε και μακράν την πιο επιτυχημένη θητεία της καριέρας του, αλλά και των Αλκογιάνο, Οριουέλα και Καστεγιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ