Σεβίλλη : Σκέφτεται να φύγει ο Ενζονζί

Σεβίλλη : Σκέφτεται να φύγει ο Ενζονζί

Ο Στίβεν Ενζονζί δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Σεβίλλη και σκέφτεται να αποχωρήσει από αυτή.

Σεβίλλη και Ενζονζί δύσκολα θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Ο Γάλλος μέσος των Ανδαλουσιανών προπονείται μόνος του αυτές τις μέρες εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από το ματς με τη Λίβερπουλ (3-3) τον περασμένο μήνα. Ο Ενζονζί είχε βγει αλλαγή στο ημίχρονο με το σκορ στο 3-0 υπέρ των κόκκινων, γεγονός που δεν του άρεσε καθόλου.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ αντικαταστάθηκε από τον Πιζάρο και νευρίασε με τον προπονητή του, Εντουάρντο Μπερίσο για αυτήν του την απόφαση. Έτσι, αντί να καθίσει στον πάγκο για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της αναμέτρησης, έφυγε από το γήπεδο, όπως αναφέρει η ισπανική AS.

Την επόμενη μέρα μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από τα ματς με τη Βιγιαρεάλ και την Καρταχένα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας, αντίστοιχα. Πλέον, προπονείται μόνος του, ενώ η σχέση του με τον Μπερίσο δεν είναι και η καλύτερη.

Ο Ενζονζί ήταν κοντά στην έξοδο από τη Σεβίλλη το περασμένο καλοκαίρι με την Άρσεναλ και τη Λέστερ να εκφράζουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο υψηλόσωμος μέσος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2020, όμως δύσκολα θα μείνει μέχρι τότε. Μάλιστα, σε ερώτηση που του είχε γίνει τον προηγούμενο μήνα αναφορικά με το μέλλον του στη Σεβίλλη, αρνήθηκε να απαντήσει ευθέως.

Συνεπώς, μένει να δούμε αν θα αποκατασταθεί η σχέση του με τον προπονητή και την ομάδα του ή αν τον επόμενο μήνα θα αποχωρήσει. Σε περίπτωση πάντως που συμβεί το τελευταίο σενάριο, ο πρώην άσος της Στόουκ Σίτι κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει μεταγραφή σε αγγλικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ