Μπέτις καλεί Μήτρογλου!

Μπέτις καλεί Μήτρογλου!

Η Μπέτις ψάχνεται για την απόκτηση ενός επιθετικού τον Γενάρη και ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα των Ισπανών.

Η Μπέτις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των Ομίλων του Europa League, είχε μια πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη όπου προκρίθηκε ως πρώτη στους 32 της διοργάνωσης, αλλά και στην Ισπανία στέκεται αρκετά καλά.

Πρόκειται για μια καλή και δουλεμένη ομάδα, με τεχνίτες παίκτες και αυτοματισμούς στο παιχνίδι της. Όποιος όμω; έχει παρακολουθήσει αναμετρήσεις των βερδιμπλάνκος θα διαπιστώσει πως ενώ δημιουργούν αρκετές φάσεις για γκολ, υστερούν στην τελική προσπάθεια.

Οι Μπέτικος είναι δεδομένο πως θα βγουν στην αγορά τον Γενάρη για να αποκτήσουν έναν στράικερ και ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Κώστα Μήτρογλου της Μαρσέιγ, ψηλά στη λίστα των Ανδαλουσιανών. Ο Έλληνας πρώην ερυθρόλευκος επιθετικός είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από τώρα από τους Μαρσεγέζους είτε ως δανεικός είτε ως μεταγραφή και μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα των Ισπανών είχαν βάση ή κινήθηκαν στα όρια της φημολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ