Το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή ο Ραμπιό

Το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή ο Ραμπιό

Ο Αντριέν Ραμπιό συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για τη μετακίνησή του στους Μπλαουγκράνα, αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν-Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι. Αυτός είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Το σήριαλ έφτασε στο τέλος. Ένα τέλος αίσιο για την Μπαρτσελόνα, αλλά δυσάρεστο για την Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία θα δει ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους μέσους στον ποδοσφαιρικό χάρτη να την αφήνει σε χλωρό κλαρί για χάρη των Μπλαουγκράνα.

Σύσσωμος ο διεθνής Τύπος κάνει λόγο για συμφωνία του Αντριέν Ραμπιό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα.

Ο 23χρονος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 10.000.000 ευρώ, επομένως θα αμείβεται με περίπου 2.000.000 το χρόνο. Φυσικά οι δύο πλευρές ήταν ελεύθερες να διαπραγματευτούν, ελέω του γεγονότος ότι απομένει ένα εξάμηνο στο συμβόλαιο του Ραμπιό με την Παρί.

Η Μπαρτσελόνα πολιορκούσε εδώ και αρκετό καιρό τον Γάλλο μέσο, έχοντας θέσει την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή σε προτεραιότητα μετά την αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους είχαν ενδιαφερθεί επίσης έντονα για την περίπτωσή του, ωστόσο ο ίδιος κατέληξε να επιλέξει τους Καταλανούς για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ένας υποψήφιος αντικαταστάτης του Ραμπιό στην Παρί είναι ο Φρένκι ντε Γιονγκ του Άγιαξ, για τον οποίο πάντως ο ανταγωνισμός αναμένεται να γίνει εξαιρετικά έντονος. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν εισέλθει σε διαπραγματεύσεις με την ολλανδική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ