Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βάδιζε ολοταχώς σε μια οδυνηρή απώλεια βαθμών (δεδομένης της ισοπαλίας της Μπάρτσα) αλλά ο Αντουάν Γκριεζμάν της έδωσε το φιλί της ζωής και τη νίκη επί της Σοσιεδάδ (2-1)

Ο Γιαν Όμπλακ νικήθηκε από τα 11 βήματα για πρώτη φορά στην καριέρα του με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γουίλιαν Χοσέ σκόραρε για τέταρτο σερί ματς επίσης για πρώτη φορά στην καριέρα του και λίγο έλειψε να το πάθει το εγκεφαλικό στον πάγκο ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ευτυχώς ήρθε η ισοφάριση δια ποδός Φελίπε Λουίς στο 63′ και η ανατροπή στην εκπνοή από τον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος πληγώνοντας την πρώην ομάδα του χάρισε 3 πολύτιμους βαθμούς στους Μαδριλένους.

Τίποτα δεν πήγαινε καλά απόψε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Σλοβένο γκολκίπερ της που πολλάκις την έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις, να δέχεται το πρώτο του γκολ από το σημείο του πέναλτι στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων παρέμεινε για 62′ λεπτά. Έπειτα όμως ανέλαβε δράση ο Σαούλ Νίγκεθ ο οποίος έδωσε ασίστ αρχικά στον Φελίπε Λουίς ο οποίος με όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, κι έπειτα στον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος έδωσε στην ομάδα του το φιλί της ζωής στο 88′, γράφοντας το τελικό 2-1.

Μια πιθανή απώλεια βαθμών σήμερα θα ήταν καταστροφική για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς νωρίτερα σήμερα η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα έχασε έδαφος με την ισοπαλία που παραχώρησε κόντρα στην Θέλτα (2-2). Έτσι η νίκη αυτή κόντρα στους Βάσκους, φέρνει τους ροχιμπλάνκος 6 βαθμούς μακρυά από την κορυφή της La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ