Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο 1-1 στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν», ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο.

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι  οποίες έμειναν στο 1-1 και πλέον η Μπαρτσελόνα μπορεί να ξεφύγει με 5 βαθμούς διαφορά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πολύ ωραίο ποιοτικά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό, με δυνατό σουτ του Μπεν Γιεντέρ από κοντινή απόσταση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριζμάν.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εξίσου καλό ρυθμό με το πρώτο, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Στην 2η θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και στο -2 από την Μπαρτσελόνα, η οποία ωστόσο έχει παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη η Σεβίλλη είναι στην 3η θέση με 33 βαθμούς,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ