Λιονέλ Μέσι όπως… Ρεάλ Μαδρίτης!

Λιονέλ Μέσι όπως… Ρεάλ Μαδρίτης!

Απίστευτα πράγματα και φέτος από τον Λιονέλ Μέσι, που έφτασε τα 16 γκολ στην Primera και βλέπει την παραγωγικότητά του κοντεύει να ξεπεράσει την αντίστοιχη ολόκληρης της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε άλλη μια νίκη στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Χετάφε, με τον Λιονέλ Μέσι να ανοίγει το σκορ πετυχαίνοντας το 16ο γκολ της χρονιάς στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Γκολ πολύ… ιδιαίτερο για τον Αργεντινό καθώς πέτυχε κάτι ασύλληπτο, που από τη μία δείχνει το μεγαλείο του και από την άλλη αποδεικνύει πως η αιώνια αντίπαλος, Ρεάλ Μαδρίτης, περνά περίοδο κρίσης.

Το 16ο γκολ του Μέσι στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τις 10 ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του, τον κάνουν να έχει συμμετοχή σε 26 από τα γκολ της Μπαρτσελόνα φέτος στην Primera. Και αν αυτό το νούμερο δεν εντυπωσιάζει, ας αναλογιστούμε πως 26 γκολ είναι η επιθετική συγκομιδή της Βασίλισσας στο φετινό πρωτάθλημα και τους 18 πρώτους αγώνες.

Σύγκριση που κάθε άλλο παρά… κολακεύει τους Μερένχες. Σίγουρα η ζωή μετά τον «απόλυτο» Ρονάλντο είναι δύσκολη, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, μια επιθετική γραμμή με Μπενζεμά, Ίσκο, Μπέιλ, Ασένσιο, Μόντριτς, Κρόος κλπ δεν δικαιολογεί με τίποτα τα 1.4 γκολ ανά ματς που σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με τα 2.7 που σκοράρει η καλολαδωμένη Καταλανική μηχανή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ