Όταν ο Μπαπέ απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του Μπέιλ

Όταν ο Μπαπέ απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του Μπέιλ

Η AS, επικαλούμενη τα Football Leaks, προχώρησε στην αποκάλυψη του λόγου της αρνητικής έκβασης της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ από τη Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης, διαψεύδοντας ουσιαστικά αυτό που είχε διαρρεύσει το καλοκαίρι του 2017.

Αύγουστος 2017. Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει σαν τρελός τον Γκάρεθ Μπέιλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης διαπραγματεύεται με τη Μονακό για τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στους Μερένγκες. Ήταν φυσικά από τη μία και μοναδική ονειρική σεζόν του Γάλλου επιθετικού με τη φανέλα των Μονεγάσκων, λίγο πριν τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Αυτό που σήμερα (09/01), ενάμιση χρόνο αργότερα, έρχεται να αποκαλύψει με ρεπορτάζ της η AS, είναι ο λόγος για τον οποίο ο πλέον 19χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας ήταν αρνητικός στην προοπτική της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι είχαν διαρρεύσει τότε στα ισπανικά Μέσα πως ο λόγος είχε να κάνει με τις (κατά την εκτίμησή τους υπερβολικές) οικονομικές απαιτήσεις του Μπαπέ, κάτι που σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πληροφορίες μέσα από τα Football Leaks, είναι αναληθές.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, αποκαλύπτεται πως η Ρεάλ έφτασε σε συμφωνία με τη Μονακό στις 20 Ιουλίου του 2017, για μεταγραφή αντί 180.000.000 ευρώ, συν 30.000.000 υπό τη μορφή μπόνους και συν 34.000.000 που έχουν να κάνουν με την ισπανική φορολογία και η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης συμφώνησε να επιβαρυνθεί η ίδια.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Μπαπέ, στον οποίο γνωστοποιήθηκε ότι ο Μπέιλ δεν θα παραχωρούνταν με μεταγραφή. Ο νεαρός κατάλαβε πως ο ανταγωνισμός ίσως και να μην του επέτρεπε να αγωνίζεται τακτικά στο αρχικό σχήμα των Μερένγκες και έθεσε «στοπ», επηρεαζόμενος πάντως και από τη γνώμη του πατέρα του, ο οποίος ήταν κάθετα αντίθετος με τη μεταγραφή στη Ρεάλ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Άλλωστε επρόκειτο για μία περίοδο που ο Ζινεντίν Ζιντάν εμπιστευόταν τους Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, και δεν φαινόταν πρόθυμος να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές της ταυτότητας της Ρεάλ. Ο Μπέιλ έφυγε, είτε για τη Γιουνάιτεντ είτε για άλλου, ο Μπαπέ πήγε στην Παρί. Και η ιστορία πλέον γράφεται διαφορετικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ