Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 1-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 1-0

Με εύστοχη εκτέλεση του Γκριεζμάν και με τον γνωστό κυνικό τρόπο η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 1-0 τη Λεβάντε και παρέμεινε στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρέμεινε στη δεύτερη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με το ζόρι της Λεβάντε με 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντουάν Γκριεζμάν.

Με αυτή τη νίκη οι ροχιμπλάνκος διατηρήθηκαν στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα, μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά και περιμένουν γκέλα της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε το απόγευμα κόντρα στην Εϊμπάρ.

Όσον αφορά την αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στα πρώτα 10 λεπτά προηγήθηκαν με τέρμα του Κόκε, όμως ο διαιτητής μετά την χρήση του VAR ακύρωσε το γκολ για φάουλ του παίκτη της Ατλέτικο στην αρχή της φάσης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο. Στο δεύτερο μέρος οι ροχιμπλάνκος πίεσαν και προηγήθηκαν εντέλει στο 58ο λεπτό με πέναλτι του Γκριεζμάν, το οποίο κέρδισε ο Τόμας έπειτα από χέρι του Βούκσεβιτς.

Ο Γάλλος σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο ματς και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Σιμεόνε με το αγαπημένο της σκορ. Η Λεβάντε βέβαια θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό από τη Μαδρίτη, καθώς από το γκολ και μετά πίεσε αλλά έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 70′ και στο 80′. Το τελικό σκορ έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο να φτάσει στους 38 βαθμούς 2 πίσω από την Μπάρτσα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση-τίτλος.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Αρίας, Σάβιτς (9′ Χιμένες), Βιτόλο (76′ Κάλινιτς), Κόκε, Πάρτεϊ, Ρόντρι Ερνάντεθ, Γκριεζμάν, Κορέα (72′ Λεμάρ)

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Οϊερ, Τόνιο, Τσέμα (46′ Κόκε), Καμπάσο, Ρομπέρ, Καμπάνια, Βούκσεβιτς (68′ Ρουμπέν Ροτσίνα), Μοράλες, Μπάρντι, Μαρτί (68′ Μπόρχα Μαγιοράλ), Τζέισον

https://www.youtube.com/watch?v=YLzPLSgcdgc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ