Ελπίζει στην παραμονή του Γοδίν ο Σιμεόνε

Ελπίζει στην παραμονή του Γοδίν ο Σιμεόνε

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε σε δηλώσεις του πως επιθυμεί την παραμονή του Ντιέγκο Γοδίν στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Ντιέγκο Γοδίν με την Ατλέτικο Μαδρίτης λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Ίντερ να καραδοκεί, ώστε να αποκτήσει τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό.

Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, εξέφρασε σε δηλώσεις του τη θέληση του ο Γοδίν να παραμείνει στην ομάδα και ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λεβάντε.

Αναλυτικά είπε: «Το σκεπτικό μου για την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι να συνεχίσει με τον Ντιέγκο Γοδίν. Είναι ένας καθοριστικός παίκτης για εμάς.

Είναι ο αρχηγός μας και ένας εκπληκτικός ηγέτης. Έχει κάνει τρεις φανταστικές εμφανίσεις στη σειρά και θέλουμε να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο.

Δεν θέλω να μιλήσω μακροπρόθεσμα για παίκτες που μπορεί να έρθουν ή να φύγουν, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου».

«Ήταν μία από τις πιο δυνατές μας εμφανίσεις μέσα στη σεζόν. Τα πήγαμε πραγματικά καλά, δίχως να μας επηρεάσει ο τραυματισμό του Στέφαν Σάβιτς, το γκολ μας που ακυρώθηκε, αλλά και το πόσο καλά έπαιξε η Λεβάντε απέναντι μας.

Στο τέλος, ήθελα να αγκαλιάσω τους παίκτες μου. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος λόγω της τρομερής προσπάθειας που έκανα στον αγώνα», είπε o 48χρονος τεχνικός για τη νίκη επί της Λεβάντε την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ