Χετάφε – Αλαβές 4-0

Χετάφε – Αλαβές 4-0

Η Χετάφε διέσυρε την Αλαβές με 4-0 και απειλεί να της πάρει την 5η θέση.

Τελευταία φορά που η Χετάφε επικράτησε της Αλαβές, ήταν Νοέμβριος του 2017, με το σκορ να είναι 4-1! Έκτοτε οι Αλαβές μετράει δύο σερί νίκες ενώ το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο (1-1).  Το βράδυ της Παρασκευής (18/01), η ομάδα του Μπορνταλάς, υποδέχτηκε την έκπληξη της φετινής La Liga και την σκόρπισε στους… τέσσερις ανέμους επικρατώντας με το εμφατικό 4-0. Έφτασε μάλιστα τους 31 βαθμούς, έναν λιγότερο από την αντίπαλό της που με 32 βρίσκεται στην 5η θέση.

Το θεωρητικά ντέρμπι στο Αλφόνσο Πέρεθ ήταν μάλλον μια απλή μέρα στη δουλειά για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες διένυσαν ισόπαλες το πρώτο ημίωρο του ματς. Μέχρι που στο 33ο λεπτό, ο Μάτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Μολίνα πέτυχε το 2-0 και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0 στο 55ο λεπτό.

Η ευρεία νίκη, πήρε διαστάσεις θριάμβου δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90′ όταν ο Μάτα σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Σουάρες, Τζενέ, Γκονζάλες, Καμπρέρα, Μακσίμοτιτς, Κριστόφορο, Πορτίγιο (86′ Σάιθ), Αντούνιες (81’ Ντούρο), Μολίνα (76’ Άνχελ), Μάτα.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Αγκουιρεγκαμπίρια, Σίμο Ναβάρο, Μαριπάν, Ντουάρτε, Πίνα, Μανού Γκαρσία (65’ Βακάσο), Σομπρίνο (73’ Τβουμάσι), Μπούργκι, Μπαστόν, Καγέρι (73’ Γκουϊντέτι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ