Εϊμπάρ – Εσπανιόλ 3-1

Εϊμπάρ – Εσπανιόλ 3-1

Με σκόρερ τους Κίκε, Αλέχο και Ζοάν Ζορντάν η Εϊμπάρ επικράτησε της Εσπανιόλ (3-1)

Η Εσπανιόλ είχε σκοράρει και στις έξι συναντήσεις της μέχρι τώρα κόντρα στην Εϊμπάρ, το εν λόγω σερί σήμερα επεκτάθηκε, χάρη στο… αυτογκόλ του Σέρχι Ενριχ το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για τους Καταλανούς, οι οποίοι έφυγαν ηττημένοι από τη χώρα των Βάσκων (3-1).

Μόλις στο 9′ ο Γκαρθία Κίκε πήρε το ριμπάουντ από το οριζόντιο δοκάρι και άνοιξε το σκορ για την Εϊμπάρ (1-0). Στο 16′ η Εσπανιόλ με τον Μπαπτιστάο έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ ο Πάμπλο Πιάτι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή τράνταξε οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων στο 32′ κι ύστερα επικράτησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Αν δεν σκοράρεις, θα δεχτείς γκολ.

Ο Ιβάν Αλέχο στο 38′ έπειτα από έναν υπέροχο συνδυασμό με τον Ένριχ έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα και το σκορ να γίνεται 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 69′ ο Ζοάν Ζορντάν έκανε το 3-0 για τους Βάσκους από τα 11 βήματα και το μοναδικό γκολ της Εσπανιόλ στο παιχνίδι πέτυχε ο Σέρχι Ενριχ στο 79ο λεπτό ο οποίος σε μια λάθος εκτίμησε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό (3-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ