Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 2-0

Η Ατλέτικο δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Χετάφε, επικράτησε με 2-0 και πλησίασε στο -2 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο γνώριζε εξ αρχής πως αν ήθελε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής απο τη Μπαρτσελόνα όφειλε να προσπεράσει το εμπόδιο της εντυπωσιακής φέτος Χετάφε. Οι «Ροχιμπλάνκος» έδειξαν από νωρίς πως δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες και με 2 γκολ στο πρώτο μέρος καθάρισαν με ευκολία τους έτερους Μαδριλένους.

Στο 27′, ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας παράλληλα το 10ο γκολ του στη Λα Λίγκα (ο μόνος μαζί με τον Λιονέλ Μέσι που μετράει 10+ γκολ στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 7 σεζόν), ενώ την ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες της Χετάφε έβαλε ο Σαούλ δέκα λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι συν τις άλλοις ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά, οι Καμπρέρα και Ντακονάμ αποβλήθηκαν, παίρνοντας το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι τρέχουν πλέον ένα σερί 3 αγωνιστικών με επιτυχή αποτελέσματα, πλησίασαν τη Μπάρτσα στους 2 βαθμούς με ματς περισσότερο, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως εξακολουθούν να παραμένουν αήττητοι στην Ισπανία απο την 1η Σεπτεμβρίου.

Ατλετικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Αρίας, Χιμένες, Γκοντίν (46′ Χουάνφραν), Ερναντές, Λεμάρ, Ρόντρι, Πάρτεϊ, Σαούλ Νίγκεθ, Γκριεζμάν, Κάλινιτς (62′ Μογέχο)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ