Πέρασε ιατρικά στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μοράτα

Πέρασε ιατρικά στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μοράτα

Ο Αλβάρο Μοράτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από τους ροχιμπλάνκος.

Ο Αλβάρο Μοράτα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Τσέλσι, καθώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε κι αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Ο Ισπανός επιθετικός επιστρέφει λοιπόν στη Μαδρίτη μετά το πέρασμά του από τη Ρεάλ, αλλά αυτή τη φορά θα φοράει τα χρώματα των ροχιμπλάνκος και θα είναι το βασικό όπλο της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο 26χρονος επιθετικός πέρασε από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ την Κυριακή και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ροχιμπλάνκος μέχρι τον Ιούνιο του 2020, με την Ατλέτικο να μην έχει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του (η Τσέλσι έχει τα δικαιώματά του μέχρι το 2022).

Το πιθανότερο είναι να κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των φίλων της Ατλέτικο σε ένα πρώην παίκτη της βασίλισσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ