Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 3-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 3-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Αλαβές με 3-0 και έδειξε πανέτοιμη για το clasico που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην Αλαβές νίκησε με 3-0 και μείωσε τη διαφορά της από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Η βασίλισσα καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και με τον Μπενζεμά σε εξαιρετική κατάσταση, μείωσε τη διαφορά της από τους μπλαουγκράνα στους 8 βαθμούς και προετοιμάζεται για το clasico για το Copa Del Rey.

Οι μερένχες κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με τον Γάλλο επιθετικό που βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ έριξε λίγο ρυθμούς, η Αλαβές προσπάθησε να ισοφαρίσει και είχε μάλιστα δύο καλές στιγμές με τον Μπούργκι και τον Γιόνι, όμως η βασίλισσα τη γλίτωσε και στη συνέχεια καθάρισε το ματς. Πρώτα στο 80′ ο Βινίσιους πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ στη La Liga και στις καθυστερήσεις ο Μαριάνο έκανε το 3-0 με τους μερένχες να δείχνουν πανέτοιμοι για το clasico μεσοβδόμαδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ