«Φευγάτος από τη Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς»

«Φευγάτος από τη Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς»

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, ο Ράκιτιτς έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, ενώ φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ίντερ.

Κόκκινος συναγερμός ηχεί τις τελευταίες ώρες στη Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ράκιτιτς έχει ζητήσει να αποχωρήσει. Ο Κροάτης φαίνεται πως δεν είναι πρόθυμος να συνεχίσει και του χρόνου στη Βαρκελώνη, ενώ οι Ιταλοί βάζουν στο παιχνίδι και την Ίντερ.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, o λόγος που ο Κροάτης δείχνει φευγάτος φαίνεται πως έχει να κάνει με την άφιξη του Φράνκι Ντε Γιονγκ στη Βαρκελώνη από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ δυνατά για τους «μπλαουγκράνα» εξακολουθεί να παίζει και το όνομα του Ραμπιό. Η…ποικιλομορφία από ονόματα στο χώρο του κέντρου έχει προκαλέσει αναστάτωση στον 30χρονο, ο οποίος πλέον σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Καταλονία.

Η Ίντερ έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τον παίκτη, με τον ίδιο να εμφανίζεται δεκτικός σε μια αλλαγή σελίδας.  Σύμφωνα, πάντως, με το δημοσίευμα, αν οι «νερατζούρι» επιθυμούν πράγματι να υπογράψουν τον Ράκιτιτς θα πρέπει να καταθέσουν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ