Σεβίλλη – Εϊμπάρ 2-2

Σεβίλλη – Εϊμπάρ 2-2

Η Σεβίλλη βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως κατάφερε με δέκα παίκτες να κάνει την ανατροπή και να πάρει 2-2 από την Εϊμπάρ στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Η Σεβίλλη «έσωσε» το βαθμό της ισοπαλίας στο εντός έδρας ματς με την Έιμπαρ, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ισοφάρισε με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Οι Ανδαλουσιάνοι έμειναν με μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά το καλό για εκείνους είναι ότι κρατούν ακόμα την 4η θέση και το Champions League και κυρίως ότι δεν ηττήθηκαν, διότι πέντε λεπτά πριν το τέλος ήταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Η Εϊμπαρ αυτοκτόνησε με τη Σεβίλλη να παίζει με δέκα παίκτες κι ενώ το σκορ ήταν 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, προηγήθηκαν στο 22′ με τον Ορεγιάνα και παρότι οι Ανδαλουσιάνοι πίεζαν και έκαναν φάσεις, άντεξαν και μάλιστα πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 63′ με τον Τσάρλες (0-2).

Στο 84′ όλα έδειχναν να τελειώνουν για την ομάδα του Πάμπλο Μαντσίν καθώς ο Μπανέγα είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, όμως στο 88′ ο Μπεν-Γεντέρ και στο 92′ ο Σαράμπια σκόραραν για το τελικό 2-2 που κρατάει τους Ανδαλουσιανούς στην πρώτη τετράδα.

https://streamable.com/0h41s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ