Θέλτα –  Λεβάντε 1-4

Θέλτα – Λεβάντε 1-4

Δίχως να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η Λεβάντε επικράτησε με 4-1 στην έδρα της Θέλτα και συνέχισε την αναρρίχηση της στη βαθμολογία.

Πιο εύκολα από ότι ίσως περίμενε, η Λεβάντε επικράτησε με 4-1 της Θέλτα μέσα στο Βίγκο και απομακρύνθηκε αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που έχουν… μπλέξει για τα καλά.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Λεβάντε προηγήθηκε με 2-0, χάρη σε γκολ των Μοράλες στο 20′ και Κόκε στο 40′, ενώ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 49′ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπουντεμπούζ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 49′ για «εγκληματικό» τάκλιν.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ακόμη δύο γκολ, στο 62′ με τον Μοράλε και Μαγιοράλ στο 89′, με τη Θέλτα να καταφέρνει απλώς να μειώσει στο σκορ στο 88′ με τον Μέντες.

Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 24 βαθμούς, στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Λεβάντε έφτασε τους 30 και σκαρφάλωσε στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ