Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα 1-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα 1-2

Η Ρεάλ προηγήθηκε αλλά τελικά κατάφερε να χάσει εντός έδρας από τη Ζιρόνα με 2-1 με τους «μικρούς» της Καταλονίας να κάνουν μεγάλο δώρο στην Μπαρτσελόνα που αύξησε τη διαφορά της στο +9.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την Ζιρόνα για την 24η αγωνιστική της La Liga, με τον Σολάρι να προχωρά σε περιορισμένο ροτέισον στην 11άδα του (Μπέιλ, Καρβαχάλ στον πάγκο, Μόντριτς τιμωρημένος). Αυτό αρχικά έδειξε να μην επηρεάζει τους παίκτες του που προηγήθηκαν με το γκολ του Καζεμίρο στο 25’, με το -0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στη Μαδρίτη.

Η Ζιρόνα όμως στο δεύτερο ημίχρονο θύμισε την συντοπίτισσά της Μπαρτσελόνα και έφερε τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση. Αρχικά ο Στουάνι ισοφάρισε στο 65’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ο Πόρτου ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή στο 75’, για το 2-1 των φιλοξενούμενων που αποτέλεσε την 7η ήττα της σεζόν για τους μερένχες.

Με τη νίκη αυτή η Ζιρόνα πήρε πολύ σημαντική ανάσα αφού βρέθηκε στο +4 από την 18η Ράγιο Βαγεκάνο (23 βαθμούς) και τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Ρεάλ που έχασε και τον Ράμος ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90’, έχασε όχι μόνο έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 2η θέση από την οποία απέχουν 2 βαθμούς πλέον, αλλά είδαν και τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να φτάνει στο +9.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ